Diensten

Meditaties

Mediteren betekent zich concentreren op het innerlijk. Een heerlijk ontspannen staat creëren, waarbij men luistert naar de ziel. Dat kan op allerlei mogelijke manieren. Lees meer over de meditaties bij Spirituele Beleving, door op onderstaande knop te drukken.

Tera Mai Reiki

Tera Mai™ en Seichem zijn healing systemen van Kathleen Milner. Dit systeem werkt met vier elementen Aarde (Reiki), Water (Sophi_El), Lucht (Angelic Light) en Vuur (Sakara). De Tera Mai™ Reiki is gebaseerd op het element aarde en voelt liefdevol en zacht aan. 

Huisreiniging

Een opgeruimd huis, een opgeruimde geest is een bekend gezegde. Een huis kan heerlijk fris aanvoelen na een grote schoonmaakbeurt, maar met een stofzuiger en dweil kunnen we geen verandering aanbrengen in de energie van het huis. Lees meer over hoe een huis energetisch gereinigd kan worden door op de onderstaande knop te drukken.

Levensboompaden

Deze prachtige 66 orakelkaarten helpen om naar de innerlijke stem en intuïtie te luisteren. De kennis en oeroude wijsheid van de Kabbala heeft Esther van Blijdestein prachtig in beeld gebracht met deze kaartenset, waarin kennisgemaakt word met Levensboompaden, een structuur met 66 paden naar bewustwording.  

ThetaHealing®

Een helingsmethode die snel, effectief en structureel werkt op een liefdevolle manier. Deze behandeling werkt voor alle emotionele, fysieke en mentale klachten die verbonden zijn aan overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die voor belemmering zorgen in functioneren of de persoonlijke ontwikkeling.  Meer lezen, druk op de knop hieronder.

doTerra Oliën

Het merk doTerra™  vertegenwoordigt talrijke zuivere en essentiële oliën. Deze oliën zijn verbluffend en de meest zuivere oliën die er bestaan. Ze werken door op al onze lichamen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en voor iedereen is er wel een geschikte olie of meerdere.