DoTerraTM Oliën

DoTerra Oliën

Het merk doTerraTM vertegenwoordigt talrijke zuivere en essentiële oliën. Deze oliën zijn verbluffend en de meest zuivere oliën die er bestaan. Ze werken door op al onze lichamen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en voor iedereen is er wel een geschikte olie of meerdere.

 

Een voorbeeld: Mijn dochter was 7 jaar ging voor het eerst op kamp. Ze was erg zenuwachtig en bang voor heimwee. Ik gaf haar balans druppels mee tegen elke vorm van emotie die zou kunnen optreden. De leiding was geïnformeerd en boekte groot succes met de druppels voor meer kinderen dan enkel voor mijn eigen dochter. Binnen een minuut verdween heimwee bij alle kinderen en voelden ze zich prima in hun vel en waren weer in balans. Dit is maar één van de vele voorbeelden die ik kan vertellen over de doTerraTM oliën.

 

Voor degene die interesse hebben, maar geen idee wat de oliën doen en kunnen, organiseer ik regelmatig een avond om kennis te maken met sommige oliën om zo te kunnen ervaren hoe geweldig deze oliën zijn. Tijdens deze avond zal ik ook meditatie begeleiden die in teken staat van geur en kleur. Zo kunt u de doTerraTM oliën ook ervaren op energetisch vlak. Kijk bij activiteiten wanneer deze avonden gepland zijn.

 

Aangezien het assortiment van doTerraTM oliën zo groot is hebben we een gering aantal oliën voor verkoop op voorraad, echter zijn alle oliën op aanvraag verkrijgbaar en dan zullen we ons best doen de bestelling zo spoedig mogelijk te leveren.

Er zijn verschillende manieren om deze prachtige oliën te gebruiken bij behandelingen, maar er zijn ook mogelijkheden om een massage te krijgen met de doTerraTM oliën.

 

Zo is er de korte behandeling waarin je hoofd, nek en schouders gemasseerd worden met doTerraTM oliën en zo kun je heerlijk ontspannen en weer volledig opladen in je energie. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

 

Ook is er een uitgebreide Aroma Touch behandeling van ongeveer 45 minuten, waarin je volledige rug, schouders, nek, hoofd en voeten gemasseerd worden. Deze massage geeft verkwikking, energie, maar ook rust en ontspanning daar waar nodig. Zodat je er voor langere tijd weer helemaal tegenaan kunt. Hiermee maakt dit een uitstekende behandeling ook voor mensen die geen spirituele instelling hebben.

 

Buiten deze losse behandelingen is er ook altijd de mogelijkheid dat deze oliën gebruikt kunnen worden in combinatie met andere behandelingen, zoals ThetaHealing ® en Tera Mai™ Reiki.

 

Een korte massage van hoofd, nek en schouders met 1 of 2 oliën kost € 40,00

Een Aroma Touch massage van rug, schouders, nek, hoofd en voeten met gebruik van 8 oliën kost € 60,00

 

Het gebruik van oliën tijdens een andere behandelingen geeft een supplement van €5,00* afhankelijk van het aantal en het verbruik. Dit wordt automatisch meegerekend in een behandeling.