Huisreiniging

Energetische Huisreiniging

Alles bestaat uit energie wij mensen, maar ook planten, dieren, kristallen en dus ook een huis. Elke woning heeft een eigen energie, deze wordt ook bepaald door de inwonende. Hoe zuiver de energie is, is afhankelijk wat er binnen een woning gebeurd. Zijn er bijvoorbeeld veel ruzies, stress of onrust, is er een langdurige zieke aanwezig of een sterfgeval dan kan dit een lagere energie achterlaten. Daardoor kunnen mensen zich ongemakkelijk voelen in hun eigen woning. Deze energie blijft ook achter wanneer bewoners verhuizen, daarom is het raadzaam om een huis energetisch te zuiveren van tijd tot tijd en zeker als u een nieuw huis koopt of huurt.

 

Na een energetische huis reiniging voelen mensen zich vaak weer prettiger in hun vel, ervaren een gevoel van veilig thuiskomen, slapen beter en voelen zich meer uitgerust en vrediger. Ook kinderen en huisdieren ervaren dit en er ontstaat meer harmonie.

 

Met huisreiniging werk ik met verschillende technieken, afhankelijk van wat de mogelijkheden en de behoeften zijn binnen de woning. Zo werk ik vaak met een vuurritueel* in combinatie met sjamanistisch smudgen** en maak gebruik van edelstenen of doTerra™ oliën. Ook maak ik gebruik van de helingstechnieken Tera Mai™ Reiki en ThetaHealing® DNA.

 

Een reiniging voor een standaard eengezinswoning duurt 2 à 3 uur en begint met een start tarief van 245 euro. Het bedrag is afhankelijk van de grootte van de woning, de tijdsduur en materialen die nodig zijn voor deze reiniging. Voor een huisreiniging buiten regio Bergen op Zoom worden reiskosten gerekend. Voor meer informatie of een prijsberekening kunt u contact opnemen.

 

*Vuurritueel is een ritueel waarbij Magnesiumsulfaat en alcohol gebruikt wordt. Met deze bestandmiddelen wordt een kleurloze vlam geproduceerd die een ruimte volledig zuivert en leegmaakt van energie. Er ontstaat vaak een koude energie. Na deze handeling moet een ruimte altijd opgevuld worden met positieve energie door bijvoorbeeld sjamanistisch smudgen.

 

**Sjamanistisch smudgen is een Indiaans ritueel waarbij gebruik wordt gemaakt van houtskool, kruiden/harsen, zand, schelp en vogelveren. Door het branden van het kooltje met kruiden/harsen ontstaat een kruidenrook die verspreid wordt met de vogelveren. Er ontstaat vaak een warme energie. Witte salie wordt gebruikt voor de reiniging, waarna de ruimte met andere kruiden/harsen wordt opgevuld, zoals bijvoorbeeld lavendel, Copal White, Palo Santo en nog vele anderen. Ieder kruid/hars heeft zijn eigen betekenis, meer weten ga naar het artikel op de betekenis van kruiden en harsen in Kennisbron.

Liever zelf aan de slag, dat kan kijk dan naar de mogelijkheden voor een huisreinigingscursus.