Huisreinigingscursus

Huisreinigingscursus

Vaak krijg ik een aanvraag om een huis of ruimte spiritueel te zuiveren, maar we bieden ook de mogelijkheid om dit zelf te leren. Met een huisreinigingscursus leert u zelf uw woning of ruimte te reinigen op energetische gebied.

 

Tijdens deze cursus nemen we verschillende technieken door zoals sjamanistisch smudgen* (de meest gebruikte vorm van huisreiniging), maar ook allerlei andere rituelen die allemaal betrekking hebben tot de elementen water, vuur, aarde en lucht. Mocht u alleen geïnteresseerd zijn in het sjamanistisch smudgen* is er ook de mogelijkheid enkel hierin te verdiepen.

 

Op een cursusdag nemen we de informatiemap door en voeren de oefeningen ook in praktijk uit en u krijgt zelf ook de mogelijkheid om diverse rituelen uit te voeren en te oefenen.

 

Een uitgebreide huisreinigingscursus bevat:

  • Een cursusdag van 9:00 uur tot 16:00 uur (tenzij anders afgesproken is).

  • Cursusmap met alle uitgebreide informatie over huisreiniging.

  • Water, thee, lunch en versnaperingen.

 

Een sjamanistische huisreinigingscursus bevat:

  • Een dagdeel met les in sjamanistisch smudgen

  • Informatiemapje over sjamanistisch smudgen

  • Water, thee en versnaperingen

 

Er zijn altijd mogelijkheden voor aanpassingen naar wens. Ook verkopen we smudge pakketten en allerlei andere benodigdheden vanuit onze voorraad, zodat u na de cursus uw materialen kunt aanschaffen. Cursussen worden gegeven exclusief materialen (m.u.v. de oefenmaterialen).

 

Een uitgebreide huisreinigingscursus kost €105,-

Een Sjamanistische huisreinigingscursus kost €75,-

 

* Sjamanistisch smudgen is een Indiaans ritueel waarbij gebruik wordt gemaakt van houtskool, kruiden/harsen, zand, schelp en vogelveren. Door het branden van het kooltje met kruiden/harsen ontstaat een kruidenrook die verspreid wordt met de vogelveren. Er ontstaat vaak een warme energie. Witte salie wordt gebruikt voor de reiniging, waarna de ruimte met andere kruiden/harsen wordt opgevuld, zoals bijvoorbeeld lavendel, Copal White, Palo Santo en nog vele anderen. Ieder kruid/hars heeft zijn eigen betekenis, meer weten ga naar het artikel op de betekenis van kruiden en harsen in Kennisbron.