Meditaties

Meditatie avonden

Regelmatig organiseren wij een meditatie avond met verschillende thema’s. De meditatie zijn in een vertrouwde omgeving, met rustgevende muziek en een gesproken begeleiding. Wij houden van variatie, daarom wisselen we af van helende meditatie, volle maan meditatie naar inzicht meditatie. Er zijn ook diverse kennismaking avonden met o.a. ThetaHealing™ DNA, edelstenen, DoTerra oliën, orakel kaarten of het sjamanistisch smudgen. De meditatie avonden zijn voor iedereen toegankelijk (jong, oud, beginner of bekend met meditatie), is een mooi opstapje om kennis te maken met mijn werkwijze of het ervaren van jouw spirituele beleving.

 

Tijdens sommige meditatie avonden sturen we gezamenlijk energie naar de aarde. Deze krijgt namelijk nogal wat te verduren door vervuiling, oorlogen en verwaarlozing. Met name concentreren we ons ook op gebieden waar op momenten extra energie nodig is door wereldse veranderingen, zoals bij natuurrampen.

 

Er zijn ook bijzondere meditaties waarbij de energie nog krachtiger is, zoals Lente of Herfst equinox, zomer- en winterzonnewende. Deze zullen altijd plaatsvinden tijdens de seizoenswisseling. Daarnaast vieren wij ook jaarlijks de Wesak viering, dit is altijd rond volle maan in mei (soms juni afhankelijk van de stand van de planeten).

 

Een volledig verzorgde meditatie avond bedraagt 10 euro* per persoon in groepsverband, dit is inclusief versnaperingen.

Graag van tevoren aanmelden is erg prettig. Dit kan via email, whatsapp, telefonisch of via facebook. Op facebook wordt tevens een event aangemaakt waar u zich voor kunt inschrijven. Kijk voor recente data bij de activiteiten agenda. 

Liever persoonlijke aandacht met een 1 op 1 meditatie, dat kan!  Voor 22,50 euro krijgt u een persoonlijke meditatie op de tijd en dag dat u het beste uitkomt.

 

*Volle maan meditaties zijn € 5,00 per persoon. Dit bedrag is mogelijk gemaakt door WOD4LIF(V)E.

 

Wesak viering 

Ieder jaar vieren we een heel speciaal spiritueel feest, namelijk de Wesak viering.

 

Wesak is een driedaags festival waarin Boeddha's geboorte, verlichting, dood en terugkomst wordt gevierd. In boeddhistische landen is dit zelfs een officiële feestdag. Daar is dit vrolijkste dag van het jaar, waarin iedereen naar de tempel gaat en zijn huis versiert met lichtjes en bloemen. Er worden dan speciale optochten en ceremonies gehouden Dit vindt ieder jaar plaats tijdens volle maan in mei (soms in juni afhankelijk van de boeddhistische kalender).  


Op deze dagen is de spirituele energie zo hoog en zo positief dat we dit graag met iedereen willen delen. Het is dan echt een feest en erg bijzonder om mee te maken. Op deze avond is er een speciale Wesak meditatie, aantal rituelen en een prettig bijeenkomst. Tijdens de meditatie reizen we gezamenlijk af naar de Wesak vallei in de Himalaya, waar Boeddha samen met verscheidende andere verheven meesters aanwezig zal zijn om ons verlichting te bieden. Het speciale aan deze avond is dat er een grote schaal met water zal zijn die mee gaat in deze energie en waar je mee kan opfrissen nadien.

 

Mocht u willen komen neem dan het volgende mee: een washand, flesje water en papiertjes met daarop wat u graag wilt transformeren en wat u graag zou willen manifesteren voor het komende jaar. U kunt eventueel ook edelstenen meenemen op deze te reinigen en op te laden. 

Het flesje water wat u meeneemt zal dezelfde Wesak energie absorberen en maakt het zeer bijzonder en krachtig water. De briefjes waarop u gebeurtenissen, situaties en emoties kan transformeren en manifesteren, mag onbeperkt lang zijn. Wel is van belang dat u goed op uw formulering let. Houd het zo positief mogelijk en voorkom het woord "NIET".


Schrijf op tijd in, want deze avonden zijn erg populair en vol is vol. 

 

De volgende Wesak viering zal op maandag 12 mei 2025 om 20.00 uur gevierd worden (onder voorbehoud).

De kosten voor de geheel verzorgde avond bedragen 20 euro per persoon.