Meestercijfers

Meester cijfers

Regelmatig krijg ik de vraag naar speciale getallen of cijfers buiten de huisnumerologie. Na enig onderzoek kwam ik twee artikelen tegen met informatie over meester getallen van Ronna Herman en drievoudige engelen cijfers van Doreen Virtue. Ronna Herman werd vaak dikwijls wakker en zag dan de cijfers 2.22, 3.33 of 4.44 op haar digitale klok. Tevens zag ze ook regelmatig 11.11 op haar klok passeren. Waarschijnlijk herkent u dit. Aangezien Ronna Herman rechtstreeks in contact staat met Aartsengel Michaël kreeg zij informatie door over deze meester getallen.

 

Doreen Virtue is ook bekend met informatie die engelen ons brengen op diverse manieren. Zo heeft zij tal van prachtige engelen orakel kaarten gemaakt, maar is ook op de hoogte van verborgen berichten van engelen via getallen. Ze heeft hier diversen boeken over uitgebracht. Hieronder zal ik korte samenvattingen maken van hun observaties.

 

Meester getallen door Ronna Herman:

 

111 Energiestroom - verhoogt het niveau waarin men zich op dat moment begeeft.

11:11 Begin van een geheel nieuw niveau of fase van ontwikkeling - een andere dimensie of frequentie ervaring - Een poort die opengaat.

12:12 Een kosmische connectie - een brug naar de toekomst - kenmerkend voor volmaking of overgang naar een nieuw niveau in het proces van initiatie.  

222 Proces van wederopstanding en opstijging.

333 Beslissingsgetal - kan leiden tot twee verschillende fases: 999 volmaking of 666 lagere frequentie van derde dimensie.

444 Een wederopstandingsgetal - Er is een belangrijke fase voltooid.

555 Een ervaring van de energie of het bereiken van het niveau van Christus bewustzijn - erg waardevol.

666 Materiele wereld - driedimensionale frequentie - dichtheid

777 Symboliseert integratie van een bepaald deel van de vier lagere lichamen met hogere spirituele frequenties binnen het driedimensionale vlak, of het niveau waarin jouw fysieke werkelijkheid manifesteert op het Aardse vlak.

888 Symboliseert oneindigheid - de samensmelting van het fysieke met het spirituele door de verenigde spiraal - verplaatsing van voleinding van het opstijgingsproces door middel van de energieën van 222 en 444.

999 Symboliseert de drie niveaus van de drie eenheid "volmaking" - voleindig.

000 Grote leegte - ervaren van een nul zone - overgang naar een nieuw energieveld.

 

Drievoudige engelen cijfers door Doreen Virtue:

 

111 of 1111 Een gouden kans - wensmoment - een doorgang voor doelen en intenties te kunnen verwezenlijken.
1111 (als optelling tot vier) Bewustwording van manifesteren als levensdoel - dienstbaarheid naar de wereld.  

1 met combinatie 4 (114, 411, 141, etc.) Manifestatie van een hartenwens.

1 met combinatie 3 Doelen en verlangens naar Spirit over te dragen - hulp en begeleiding bij manifestaties.

1 met combinatie 7 Ervaring van groot geluk - synchroniciteit.

1 met combinatie 9 Doel bijna voltooid - einde fase, overgang naar nieuwe fase.

 

Doreen heeft meerdere ondervinden gedaan bij cijfers zoals de betekenis van bepaalde tijdsgetallen en betekenis van losse cijfers, dit is o.a. terug te vinden in haar boek getallen van de engelen.