Tera Mai Reiki Cursus

Tera Mai Reiki Cursus

De Reiki Tera Mai™ cursussen bestaan uit drie graden, altijd beginnend uit de eerste graad, waarna de tweede graad behaald kan worden en uiteindelijk het volledige Masterschap (leraarschap). Uiteraard kunt u ook prima aan de slag met enkel een eerste graad.

 

Tera Mai™ Reiki graad I gold:

 

De eerste graad is een geschenk voor uzelf. Het helpt heling te geven aan het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam en zo komt u perfect in balans. Deze heling geeft u d.m.v. handoplegging aan uzelf of een fysiek aanwezig persoon.

 

Tijdens deze cursus krijgt u een inwijding in de Tera Mai™ Reiki eerste graad. Uitleg over de herkomst van Tera Mai™ Reiki, handposities, verschillende helingsmethodes en oefeningen. Na inwijding in de Tera Mai™ Reiki graad I maakt u een reinigingsperiode van 21 dagen door, dit is nodig om de universele energie goed te integreren in uw 7 hoofdchakra's en uw gehele systeem.

De cursus bestaat uit 2 dagen van 10.00 tot ongeveer 16.00. Inbegrepen zijn lunch, cursusmap en certificaat. Nadien wordt er nog een terugkomdag ingepland. De kosten van Tera Mai™ Reiki 1 zijn 275 euro per persoon. 

 

Tera Mai™ Reiki graad II gold:

 

De tweede graad is een verhoogde energie van de eerste graad. De handoplegging wordt hierdoor aanzienlijk krachtiger. Tevens leert u op afstand helen en kunt u de persoon behandelen zonder dat deze fysiek aanwezig hoeft te zijn. U leert nu met Tera Mai™ Reiki symbolen te werken.

 

Tijdens deze cursus krijgt u inwijding in de Tera Mai™ Reiki tweede graad. Uitleg over de symbolen en op afstand te helen. Na inwijding in Tera Mai™ Reiki graad II maakt u wederom een reinigingsperiode van 21 dagen door. Deze cursus kan enkel gedaan worden na het behalen van de eerste graad.

 

De cursus bestaat uit 2 dagen van 10.00 tot ongeveer 16.00. Inbegrepen zijn lunch, cursusmap en certificaat. Nadien wordt er nog een terugkomdag ingepland. De kosten van Tera Mai™ Reiki 2 zijn 350 euro per persoon. 

 

Tera Mai™ Reiki graad III gold (Masterschap):

 

De derde graad is het behalen van Masterschap in Tera Mai™ Reiki en maakt u zo tot leraar of lerares in deze ultieme energie. U kunt nu zelf Tera Mai™ Reiki inwijdingen en cursussen geven.

 

Tijdens deze cursus krijgt u inwijding in de Tera Mai™ Reiki Mastergraad en leert u zelf inwijdingen te geven. Na inwijdingen heeft u wederom 21 dagen een reinigingsperiode, maar daarna bent u volledig geïntegreerd in de energie. Deze cursus kan enkel gedaan worden na het behalen van eerste en tweede graad. (Deze cursus valt onder de nieuwe benaming van Tera Mai™ Reiki gold III A en B)

 

De cursus bestaat uit 1 dag van 10.00 tot ongeveer 16.00 en een terugkomdag voor een extra inwijding.
Inbegrepen zijn lunch, cursusmap en certificaat. De kosten van Tera Mai™ Reiki Masterschap zijn 1000 euro per persoon. Masterschap is vanaf 16 jaar en ouder.

 

Omscholing Reiki I (Usui) naar Tera Mai™ Reiki I:


Indien u al ingewijd bent in Reiki van Usui Shiki Ryoko vorm en graag de hogere en zuivere vorm van Tera Mai™ Reiki wilt ontvangen is er de mogelijkheid voor een her inwijding en omscholing. U betaalt dan een gereduceerd tarief. Het verschil tussen beide Reiki vormen is dat Tera Mai™ Reiki completer is, aangezien deze met alle elementen werkt en Usui reiki enkel het element aarde. Bovendien wordt u bij Tera Mai™ Reiki in beide handen ingewijd in tegenstelling tot Usui reiki.

 

De omscholing bestaat uit 1 dag ervan uitgaande dat u een volwaardige Usui Reiki cursus heeft gevolgd en over het vermogen beschikt om een ruimte te kunnen zuiveren, uzelf te aarden en beschermen. De kosten van de omscholing bedragen 150 euro per persoon.