Tera Mai Reiki Cursus

Tera Mai Reiki Cursus

De Reiki Tera Mai™ cursussen bestaan uit drie graden, altijd beginnend uit de eerste graad, waarna de tweede graad behaald kan worden en uiteindelijk het volledige Masterschap (leraarschap). Uiteraard kunt u ook prima aan de slag met enkel een eerste graad.

 

Tera Mai™ Reiki graad I gold:

 

De eerste graad is een geschenk voor uzelf. Het helpt heling te geven aan het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam en zo komt u perfect in balans. Deze heling geeft u d.m.v. handoplegging aan uzelf of een fysiek aanwezig persoon.

 

Tijdens deze cursus krijgt u een inwijding in de Tera Mai™ Reiki eerste graad. Uitleg over de herkomst van Tera Mai™ Reiki, handposities, verschillende helingsmethodes en oefeningen. Na inwijding in de Tera Mai™ Reiki graad I maakt u een reinigingsperiode van 21 dagen door, dit is nodig om de universele energie goed te integreren in uw 7 hoofdchakra's en uw gehele systeem.

De cursus bestaat uit 2 dagen van 10.00 tot ongeveer 16.00. Inbegrepen zijn lunch, cursusmap en certificaat. Nadien wordt er nog een terugkomdag ingepland. De kosten van Tera Mai™ Reiki 1 zijn 295 euro per persoon. 

 

Tera Mai™ Reiki graad II gold:

 

De tweede graad is een verhoogde energie van de eerste graad. De handoplegging wordt hierdoor aanzienlijk krachtiger. Tevens leert u op afstand helen en kunt u de persoon behandelen zonder dat deze fysiek aanwezig hoeft te zijn. U leert nu met Tera Mai™ Reiki symbolen te werken.

 

Tijdens deze cursus krijgt u inwijding in de Tera Mai™ Reiki tweede graad. Uitleg over de symbolen en op afstand te helen. Na inwijding in Tera Mai™ Reiki graad II maakt u wederom een reinigingsperiode van 21 dagen door. Deze cursus kan enkel gedaan worden na het behalen van de eerste graad.

 

De cursus bestaat uit 2 dagen van 10.00 tot ongeveer 16.00. Inbegrepen zijn lunch, cursusmap en certificaat. Nadien wordt er nog een terugkomdag ingepland. De kosten van Tera Mai™ Reiki 2 zijn 375 euro per persoon. 

 

Tera Mai™ Reiki graad III gold (Masterschap):

 

De derde graad is het behalen van Masterschap in Tera Mai™ Reiki en maakt u zo tot leraar of lerares in deze ultieme energie. U kunt nu zelf Tera Mai™ Reiki inwijdingen en cursussen geven.

 

Tijdens deze cursus krijgt u inwijding in de Tera Mai™ Reiki Mastergraad en leert u zelf inwijdingen te geven. Na inwijdingen heeft u wederom 21 dagen een reinigingsperiode, maar daarna bent u volledig geïntegreerd in de energie. Deze cursus kan enkel gedaan worden na het behalen van eerste en tweede graad. (Deze cursus valt onder de nieuwe benaming van Tera Mai™ Reiki gold III A en B)

 

De cursus bestaat uit 1 dag van 10.00 tot ongeveer 16.00 en een terugkomdag voor een extra inwijding.
Inbegrepen zijn lunch, cursusmap en certificaat. De kosten van Tera Mai™ Reiki Masterschap zijn 1000 euro per persoon. Masterschap is vanaf 16 jaar en ouder.