Tera Mai Reiki

Tera Mai ™ Reiki Gold

Reiki is een helende energie die door ons heen stroomt. Tijdens een Reikibehandeling dienen wij als een doorgeef kanaal voor de goddelijke bron, daar komt de heling rechtstreeks vandaan. Dit kanaal bevindt zich in ieder van ons, echter in de loop der tijd sluit zich dit vaak, door allerlei omstandigheden. Door een Reiki inwijding wordt dit kanaal terug opengesteld en bent u weer instaat om helende energie te laten stromen voor uzelf en anderen. Er zijn verschillende soorten stromingen binnen de Reiki. De beginselen liggen bij Usui Shiki Ryoko.

 

Zelf werk ik voornamelijk met de Tera Mai™ en Seichem Reiki Gold van Kathleen Milner. Dit systeem werkt met vier elementen Aarde (Reiki), Water (Sophi_El), Lucht (Angelic Light) en Vuur (Sakara). De Tera Mai™ Reiki is gebaseerd op het element aarde en voelt liefdevol en zacht aan. Seichem werkt met alle vier de elementen en kan vaak als krachtiger ervaren worden.  Tera Mai™ Reiki en Seichem kunnen helpen bij fysieke, emotionele en mentale klachten, aangezien het doorwerkt in zowel het fysieke lichaam als op alle niveaus, waardoor er weer balans komt tussen lichaam en geest. Het kan helpen bij genezing van bepaalde ziektes of helpen met emotionele stukken uit het verleden. Het is geen vervanging van de medische geneeskunde, maar is een toevoeging. Ga met klachten altijd eerst naar een arts. Binnen de Tera Mai™ Reiki en Seichem zijn ook verschillende soorten helingstechnieken die gebruikt worden, om blokkades op te ruimen, chakra's te balanceren, karma op te zuiveren en koorden te verbreken. Wat u nodig heeft zal van tevoren besproken worden en is afhankelijk wat de klachten zijn.

 

Een Reikibehandeling zal liggend plaatsvinden op een massagetafel of zittend in een stoel en altijd met kleding aan!

 

Na een behandeling voelen de meesten zich ontspannen of juist energiek. Ze hebben over het algemeen het gevoel beter in hun vel te zitten. Soms kan het voorkomen dat iemand zich emotioneel voelt of boos. Dit komt omdat er dan bepaalde stukken losgelaten worden en omgezet zullen worden. Dit gaat vaak na een korte tijd over. Mocht u langer last ondervinden kunt u altijd terugkomen voor een vervolgbehandeling, zodat er weer een gevoel van balans ontstaat.

 

Een Behandeling kost € 45,00 per uur.