ThetaHealing® DNA

ThetaHealing® DNA

Deze behandelingsmethode werkt met een meditatietechniek die gebruik maakt van Theta hersengolven. Met Theta golven in de hersenen is men in een ontspannen staat, maar vaak wel helder van geest. Dit kan vergeleken worden met het moment vlak voor je wakker wordt uit een slaap of juist vlak voor je in slaap valt. Ze noemen dit ook de creatieve staat van de hersenen.

 

Daarom is het met deze techniek heel makkelijk om oude overtuigen te veranderen en nieuwe verbeteringen te creëren. Ook kan er gewerkt worden aan trauma´s, blokkades, slechte ervaringen, vorige levens, overtuigen van voorouders, en nog veel meer. Door deze te helen, ervaren mensen vaak verlichting bij zowel fysieke als mentale klachten. Het omzetten van negatieve emoties, zoals angsten, wrok, verdriet en schuldgevoel met ThetaHealing® zorgt ervoor dat men weer vol in het leven staat en zich gelukkig voelt.

 

Theta Healing werkt op kern, historisch, genetisch en zielsniveau. Door deze brede benadering wordt het probleem van meerdere kanten belicht en opgelost.   

 

Deze techniek is ontwikkeld door Vianna Stibal en heeft geen verbinding met een specifieke religie. Er wordt verbinding gemaakt met de zevende laag, met de energie van ‘Al Dat Is’. Er kan hier zelf invulling gegeven worden waar men zich persoonlijk het prettigste bij voelt, of dat nu Schepper God, Allah, Boeddha, energie van Moeder Natuur, het Universum, engelen of zelfs een overleden is.

 

Een behandeling wordt zittend gegeven en de verbinding wordt gehouden via hand of voet contact. Ook wordt er vaak gebruikgemaakt van doTerra™ oliën. Voor meer informatie over de werkwijze en duur van de behandeling kunt u contact met mij opnemen.

 

Behandeling start met een kort intakegesprek, zodra de behandeling start is het tarief 75 euro per uur  (eventueel verlenging 40 euro per half uur).

 

Officieel geregistreerd voor:

ThetaHealing® DNA Basic certificaat op 26 november 2018

ThetaHealing® DNA Advanced certificaat op 19 november 2019

ThetaHealing® DNA Dig Deeper certificaat op 20 september 2020